Kiezen voor een dakkapel van Honra

Dakkapellen plaatsen is voor de meeste mensen een eenmalige aangelegenheid. Voordat u deze waardevolle investering in uw woning gaat doen, is het raadzaam om uzelf door middel van een persoonlijk gesprek bij u thuis goed te laten voorlichten door een dakkapellen specialist van Honra! Het gaat hier om uw woning en niet die van de buren. Een dakkapellen specialist van Honra kan ter plekke beoordelen wat de mogelijkheden zijn en rekening houden met wat kan of mag, denk hierbij bijvoorbeeld aan het wel of niet vergunningsvrij mogen bouwen.

  • Keuze uit diverse maten, uitvoeringen, kleuren en materialen
  • Meer leefruimte die mogelijkheden biedt voor een nieuwe inrichting
  • Meer daglicht in uw kamer, daardoor besparing op verlichting

Diversiteit in dakkapellen

De ene dakkapel is de andere niet, er is een grote diversiteit in materiaal, maten en soorten en een grote keuze in RAL kleuren, buitenbekleding van de dakkapel en eventuele opties, zoals rolluiken, screens en horren. Wilt u kunststof dakkapellen plaatsen die onderhoudsarm zijn? Honra geeft u de unieke kans om een relatief kleine ruimte groter te maken! Onze dakkapellen specialist weet als geen ander wat u met een te kleine bovenverdieping kunt doen. Bent u op zoek naar een unieke kans om een relatief kleine ruimte groter te maken? Wilt u de loze zolderruimte invullen als extra kamer of omdat de kinderen ouder zijn geworden en ze meer ruimte nodig hebben? Of kiest u toch liever voor een extra hobbykamer? Het uiterlijk van een kapel is zeker zeer belangrijk, maar de basis is altijd het belangrijkst. Details zullen altijd de doorslag geven in de kwaliteit van een dakkapel.

Kunststof dakkapellen

Wilt u dakkapellen plaatsen van hoge kwaliteit en een lange levensduur? En met weinig onderhoud? Kies dan voor een kunststof dakkapel met ruime keuze in afwerking en kleur. Als we naar de afwerking van een kunststof dakkapel kijken, kunnen we eigenlijk wel zeggen dat er een zeer ruime keuze in RAL kleuren is. Denk hierbij aan de kleur van de zijwangen en boeirand. Hetzelfde geldt voor de kunststof kozijnen welke in diverse RAL kleuren geleverd kunnen worden. Uiteraard heeft u daarbij ook nog de keuze om de kunststof kozijnen af te werken met een houtnerf. Het onderscheid tussen een houten en een kunststof versie is hierdoor nauwelijks waarneembaar. De kunststof kozijnen van een kunststof dakkapel zijn door en door gekleurd en kleurecht.

Wij adviseren u graag en wachten op uw vraag

Contact