Over Honra


Honra beschikt over alle kennis op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. Wij volgen alle innovaties op de voet en zijn daarom in staat om in alle situaties snel te reageren en oplossingen te bieden!

Honra Dakkapellen heeft in de afgelopen jaren wel bewezen een serieuze en bekwame dakkapellen-partner te zijn. Honra begon de activiteiten met de verkoop van kunststof kozijnen in Zeeland en omgeving. “In Zeeland kozijnen kopen bij Honra” werd mede interessant door de scherpe prijzen en de goede service. Het is echter niet alleen bij Zeeland en kozijnen gebleven, al snel ontwikkelden wij ons ook tot dé dakkapellen-specialist en leveren wij door heel Nederland!

Kwaliteit

Wij leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit met keurmerk en volledige garantie. Op deze manier houden wij onze klanten al jarenlang tevreden! Er is heel veel keus in kleur en de structuur van het materiaal is bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Service

Onze klanten staan centraal! Wij luisteren naar alle wensen en denken graag mee. Met de ervaring die wij hebben, kunnen wij onze klanten adviseren over de oplossing die in hun situatie het allerbeste is. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie.

Doelgroep

Onze doelgroep is zeer breed. Of het nu gaat om een dakkapel, nokverhoging, uitbouw of een totale kunststof dakkapel/kozijnen oplossing voor de gehele woning. Wij zijn voor alle projecten inzetbaar!

Partners

Buiten ons eigen professionele team, werken wij nauw samen met andere organisaties die gespecialiseerd zijn in kunststof dakkapel/kozijnen oplossingen. Hierdoor kunnen wij ieder project aan.

Tevreden klanten

Wij zijn erg blij met onze dakkapel van Honra. De werkzaamheden werden professioneel uitgevoerd en de service is geweldig. We hebben een enorme ruimte erbij gekregen. Gewoon super.

John Groenteman

Honra heeft bij ons een dakkapel gebouwd waar we iedere dag met volle teugen van genieten. Zonder zo een mooie dakkapel hadden we nooit de nieuwe badkamer kunnen bouwen die al heel lang op onze verlanglijst stond.

Janinne de Boer
HEBBEN WIJ U OVERTUIGD EN WILT U MEER INFORMATIE ?
Neem contact op